Uutta Suomessa! Ontot Silmäproteesit

Tuotekehitys on tärkeä osa toimintaamme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään silmäproteesejamme luomalla uusia palveluita, tuotteita, ominaisuuksia – parempaa elämänlaatua asiakkaillemme.

Ensimmäistä kertaa on nyt tarjolla kauan odotettu tuote: ontot akryyliproteesit.
Ontot proteesit tuovat huomattavaa apua asiakkaille, joilla on paljon tilaa proteesille, suuri silmäkuoppa ja näin ollen suuri proteesi. Suuria proteeseja tarvitaan esimerkiksi silloin, kun silmä on jouduttu poistamaan kasvaimen takia. Myös silmään kohdistuvat onnettomuudet saattavat kasvattaa silmäkuopan kokoa.

Suuri silmäproteesi on painonsa takia tyypillisesti hankala; se painaa ja venyttää silmän ja kasvon kudoksia, se roikkuu tervettä silmää alempana ja saattaa pudota herkästi paikoiltaan. Aiemmin proteesin painoa on pyritty rajoittamaan kovertamalla proteesin sisäpintaa. Tällöin proteesi ei enää vastaa käyttäjän silmäkuoppaa ja menetetään istuvuutta sekä proteesin liikkuvuutta. Lisäksi proteesin koveraan takaosaan alkaa kerääntyä kyynelnestettä, joka lisää epämukavuuden tunnetta silmässä ja edellyttää jatkuvaa hoitoa.

Aiemmin tarjolla on ollut vain kevyempiä lasista valmistettuja silmäproteeseja. Nyt Suomen silmäproteesiklinikka on kehittänyt aivan uuden onton ja kevyen akryylimuovisen proteesin. Vaikka proteesi on otto, on sen kestävyys lasiproteesia huomattavasti parempi. Kestotestaamme valmistamamme silmät aina klinikallamme parhaan laadun varmistamiseksi.

Kärsitkö painavasta silmäproteesista?

Ota yhteyttä niin valmistetaan uusi ja kevyt yksilöllinen proteesi, istuvuudesta ja liikkuvuudesta tinkimättä!